Verzendopties en afhalen

Als u een artikel bij ons koopt, adviseren wij om dat bij ons af te halen. Dat kan op ons bedrijf in Maarsseveen en op een afhaallocatie (kleine pakketjes) in Utrecht (Zuilen)

  • Afhalen in Maarsseveen (tijdens openingstijden, gratis) kunt u aangeven bij uw bestelling. U kunt dan aangeven dat u het artikel af wilt komen halen. U krijgt een keuze. Wilt u het artikel afhalen in Utrecht (Zuilen), dan kan dat ook buiten openingstijden op afspraak. U kunt een afspraak maken voor een datum en tijdstip. Kosten: € 2,95 via betaalverzoek (Tikkie, Rabobank of ING). Heeft u gekozen voor verzenden en wilt u het toch afhalen, dan kunt u dat ook via onze helpdesk aangeven. De kosten zijn dan gelijk aan de betaalde verzendkosten die onze webshop heeft berekend. U heeft dat dan dus al betaald.

Wij kunnen het gekochte ook bij u (laten) bezorgen. Het risico hiervoor ligt bij de koper. De verzendkosten worden aan u doorberekend. In overleg nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Hieronder worden de verzendopties bespoken. Heeft u een vraag? Neem eenvoudig contact op via onze helpdesk.

Enveloppen en brievenbuspakketjes

  • Artikelen die door de brievenbus passen worden in een enveloppe of in een brievenbusdoosje verzonden. Hiervoor is het tarief namelijk het laagst. Indien het bedrag geen verschil maakt, verzenden we het met t&t-code. Wilt u sowieso een track&trace-code, dan is dat geen probleem. Vraag om de actuele tarieven. Zie ook onze Track & Trace pagina.
  • We fotograferen de enveloppe voor de verzending en in de meeste gevallen ontvangt u deze afbeelding (Whatsapp + Marktplaats). Dan herkent u de enveloppe als het bij u aankomt. Als we de enveloppe in een brievenbus posten, ontvangt u soms ook een foto van het tijdstip dat de brievenbus wordt geleegd. Vaak is de enveloppe de volgende dag al binnen.

Kleine pakketten

  • Pakketten die volgens de richtlijnen van Postnl binnen de marges van een standaard verzending vallen, worden altijd verstuurd met een track&trace-code. Met deze code kunt u zien waar in het bezorgproces het pakketje is. Deze standaard pakketten zijn niet verzekerd. Verzekeren is wel een optie.
  • We fotograferen het pakket voor de verzending en in de meeste gevallen ontvangt u deze afbeelding. Dan herkent u het pakket als het bij u aankomt. Vaak is het pakket de volgende dag al binnen. Zie ook onze Track & Trace pagina.

Grote pakketten (bijvoorbeeld schoolplaten)

  • Pakketten die volgens de richtlijnen van Postnl buiten de marges van een standaard verzending vallen, worden altijd verstuurd met een track&trace-code. Met deze code kunt u zien waar in het bezorgproces het pakketje is. Deze pakketten zijn niet verzekerd. Verzekeren is wel een optie.
  • We fotograferen het pakket voor de verzending en in de meeste gevallen ontvangt u deze afbeelding. Dan herkent u het pakket als het bij u aankomt. Vaak is het pakket de volgende dag al binnen. Zie ook onze Track & Trace pagina.

Extra grote pakketten | Pallet (bijvoorbeeld schoolplaten langer dan 175 cm)

  • Extra grote pakketten zijn groter dan 175 cm en/of zwaarder dan 23 KG. Deze artikelen kunnen alleen als "pallet" worden verzonden. De kosten hiervoor zijn + € 70.00 (tarieven op 22-10-19). Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen.


Overige opties

  • Avondbezorging: tarieven voor avondbezorging verschillen per postcode. Als voorbeeld Utrecht + € 1,50. Wilt u het juiste tarief weten, neem dan contact met ons op. We hebben dan in ieder geval uw postcode + huisnummer nodig.
  • "Morgenochtend". Als u het pakket de volgende ochtend in huis wilt hebben, is dat ook mogelijk. Het voorbeeldtarief voor Utrecht is € 10.00. Wilt u het exacte tarief weten, neemt u dan contact met ons op. We hebben dan in ieder geval uw postcode + huisnummer nodig.