We hanteren de laatste corona-maatregelen | Wilt u ons een bezoek brengen, kijk dan vooraf op deze pagina

Graag uw begrip: we begrijpen dat het niet altijd leuk is om de maatregelen op te volgen. Ook voor ons is het vervelend, tijdrovend en het brengt ook extra kosten met zich mee. Het is echter de enige manier om bezoekers te mogen en kunnen ontvangen, en daar doen we het voor. We verzoeken u dan ook om de maatregelen en richtlijnen op te volgen. Een discussie aan de deur is voor u, ons en andere aanwezigen niet leuk en wordt door ons niet op prijs gesteld. Als we de indruk krijgen dat een bezoeker de maatregelen niet op wil volgen, zullen we deze bezoeker ook geen toegang verlenen.

De maatregelen met betrekking tot het corinavirus veranderen regelmatig. U kunt er van uit gaan dat wij de laatste adviezen en maatregelen in acht nemen. Dat betekent:

Vrijblijvende maatregelen

  • Afspraak maken - We vragen u vooraf een afspraak te maken: de reden hiervoor is dat we het niet leuk vinden als u moet wachten. Bezoekers met een afspraak hebben namelijk al een plekje gereserveerd. Komt u zonder afspraak, dan is dat geen probleem. We kijken dan of we alsnog een plekje voor u kunnen vrijmaken. Anders verzoeken we u even te wachten of alsnog een afspraak te maken.

Verplichte maatregelen

  • Afstand houden - Bij een bezoek aan ons bedrijf hoort het houden van gepaste afstand, bij voorkeur 1.5 meter. Net als in bijvoorbeeld een supermarkt, zal dat niet continu lukken. We gaan ervanuit dat elke bezoeker deze afstand respecteerd en hier op let.
  • Handen desinfecteren - Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren. We hebben doorgaans handgel voorradig. Het is uiteraard ook mogelijk om uw handen te wassen.
  • Mondkapjes - We hanteren een mondkapjesplicht op plekken waar meerdere mensen bij elkaar komen. Dat betekent in ieder geval bij de afdeling met Lego. Bent u met meerdere mensen in één ruimte, dan bent u dus verplicht een mondkapje te dragen. Bij de balie zijn ook mondkapjes te koop.

Wij verzoeken u om ..

  • zoveel als mogelijk vooraf online te winkelen in onze webshop. Indien u dat ruim van tevoren doet, liggen de spullen al voor u klaar. U kunt dan eventueel ook nog verder kijken in onze showroom
  • niet met meer dan 2 personen te komen. We kunnen ons voorstellen dat u door omstandigheden toch met meer dan twee personen langs wilt komen. Als u dat van tevoren aangeeft, proberen we u buiten de reguliere openingstijden langs te laten komen. Dan heeft u meer ruimte.

Heeft u adviezen of wensen? Dan horen wij dat uiteraard ook graag. U kunt daarvoor contact opnemen via onze bedrijfswhatsapp.