Leveringsvoorwaarden

De door u bestelde artikelen worden ná betaling aan u opgestuurd.

Voor het versturen van uw bestelling wordt de tarievenlijst van Post.nl gehanteerd (tenzij anders afgesproken), eventueel vermeerderd met verpakkings- en administratiekosten.

Indien u van de koop af ziet,  kunt u de koopwaar binnen 14 dagen retourneren. Het totaalbedrag (verminderd met de administratie en verzendkosten) wordt aan u overgemaakt.

Afhalen

Wij adviseren u om het gekochte bij ons af te halen. Dan kunt u het artikel namelijk bekijken. Foto's geven namelijk niet altijd een compleet beeld.


Verzenden

Wilt u het artikel toegezonden krijgen dan is dat op eigen risico. Dat heeft te maken met de voorwaarden van Postnl. Een verzending kan altijd verzekerd worden. Zie hiervoor de tarievenlijst van Post.nl. 

Garantie

Wij verkopen met name tweedehands artikelen. Daatop kunnen wij geen garantie geven. 

Elektrische apparatuur
Wij geven altijd aan of een elektrisch apparaat werkend is. Dat hebben wij dan gecontroleerd. Dat geeft niet de garantie dat het artikel werkend blijft op het moment dat we het op de post doen. Daarom adviseren we afhalen, dan kunt u het artikel werkend zien.

Compleetheid

Wij verkopen artikelen die niet altijd compleet zijn. Indien mogelijk geven wij aan welk (onder)deel ontbreekt.

De prijs is daar ook op gebaseerd. Soms gaan we alleen uit van de decoratieve waarde. 

Schade | Gebruikssporen

We verkopen voornamelijk tweedehands artikelen.

Vaak zijn er gebruikssporen of is het artikel beschadigd. Als bij ons bekend is wat de schade is, dan vermelden wij dat in de advertentie.


Bezorging / levering

Verzenden vanaf € 5.00.

Wij adviseren u om de aankoop bij ons af te halen. Tijdens het verzenden kan er namelijk iets misgaan (schade/vermissing). Indien u toch uw artikel wilt laten versturen, dan is dat voor ons natuurlijk geen probleem.

U kunt uw pakketje ook aangetekend of verzekerd laten verzenden. Wij verpakken onze artikelen zo goed mogelijk.. Soms gebruiken wij hiervoor speciaal/extra verpakkingsmateriaal. Deze kosten zullen wij soms in rekening brengen. Het risico van de verzending is voor de koper.

Eigen bezorgdienst

Bezorgen (eigen dienst)
In overleg kunnen wij ook in eigen beheer bezorgen. Dat is in een aantal gevallen goedkoper dan via Post.nl of een andere vervoerder. Dat is vooral het geval als u geen haast heeft. We kunnen de levering dan in onze route opnemen. Op de bezorgdag kunnen we u telefonisch laten weten dat we er aan komen.

Aanhangwagen
In overleg kunt u bij ons ook een aanhangwagen huren. Bij aankoop van minimaal € 100,00 is dat vaak gratis. Vraag ons naar de mogelijkheden.