Verzendopties


Als u een artikel bij ons koopt, adviseren wij om dat bij ons af te halen. Wij kunnen het gekochte ook bij u (laten) bezorgen. Het risico hiervoor ligt bij de koper. De verzendkosten worden aan u doorberekend. In overleg nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Hieronder worden de verzendopties bespoken.

Enveloppen en brievenbuspakketjes

  • Artikelen die door de brievenbus passen worden in een enveloppe of in een brievenbusdoosje verzonden. Hiervoor is het tarief namelijk het laagst. Indien het bedrag geen verschil maakt, verzenden we het met t&t-code. Wilt u sowieso een track&trace-code, dan is dat geen probleem. Vraag om de actuele tarieven. Zie ook onze Track & Trace pagina.
  • We fotograferen de enveloppe voor de verzending en in de meeste gevallen ontvangt u deze afbeelding (Whatsapp + Marktplaats). Dan herkent u de enveloppe als het bij u aankomt. Als we de enveloppe in een brievenbus posten, ontvangt u soms ook een foto van het tijdstip dat de brievenbus wordt geleegd. Vaak is de enveloppe de volgende dag al binnen.

Kleine pakketten

  • Pakketten die volgens de richtlijnen van Postnl binnen de marges van een standaard verzending vallen, worden altijd verstuurd met een track&trace-code. Met deze code kunt u zien waar in het bezorgproces het pakketje is. Deze standaard pakketten zijn niet verzekerd. Verzekeren is wel een optie.
  • We fotograferen het pakket voor de verzending en in de meeste gevallen ontvangt u deze afbeelding. Dan herkent u het pakket als het bij u aankomt. Vaak is het pakket de volgende dag al binnen. Zie ook onze Track & Trace pagina.

Grote pakketten (bijvoorbeeld schoolplaten)

  • Pakketten die volgens de richtlijnen van Postnl buiten de marges van een standaard verzending vallen, worden altijd verstuurd met een track&trace-code. Met deze code kunt u zien waar in het bezorgproces het pakketje is. Deze pakketten zijn niet verzekerd. Verzekeren is wel een optie.
  • We fotograferen het pakket voor de verzending en in de meeste gevallen ontvangt u deze afbeelding. Dan herkent u het pakket als het bij u aankomt. Vaak is het pakket de volgende dag al binnen. Zie ook onze Track & Trace pagina.

Extra grote pakketten | Pallet (bijvoorbeeld schoolplaten langer dan 175 cm)

  • Extra grote pakketten zijn groter dan 175 cm en/of zwaarder dan 23 KG. Deze artikelen kunnen alleen als "pallet" worden verzonden. De kosten hiervoor zijn + € 70.00 (tarieven op 22-10-19). Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen.


Overige opties

  • Avondbezorging: tarieven voor avondbezorging verschillen per postcode. Als voorbeeld Utrecht + € 1,50. Wilt u het juiste tarief weten, neem dan contact met ons op. We hebben dan in ieder geval uw postcode + huisnummer nodig.
  • "Morgenochtend". Als u het pakket de volgende ochtend in huis wilt hebben, is dat ook mogelijk. Het voorbeeldtarief voor Utrecht is € 10.00. Wilt u het exacte tarief weten, neemt u dan contact met ons op. We hebben dan in ieder geval uw postcode + huisnummer nodig.