Nieuwe formule | Onze nieuwe showroom

Onze formule is aangepast. We zijn veel meer een online bedrijf (webshop), met een showroom* voor cadeauartikelen en kant-en-klare artikelen (directe verkoop). Bijvoorbeeld setjes, pakketten met onderdelen en voorverpakte artikelen (zakjes met onderdelen, poppetjes en dergelijke). Hiervoor kunt u op dagelijks afspraak langskomen. Vooralsnog is de showroom op zaterdag geopend van 10:00 - 15:00 uur (u kunt zonder afspraak langskomen, met inachtneming van de huidige rivm-maatregelen)

      


We zijn vanaf heden (voor losse onderdelen) alleen een webshop met de mogelijkheid om uw bestelling af ta halen. Het is dus niet meer mogelijk om bij ons onderdelen uit te komen zoeken. We hebben nog wel een servicebalie waar we u op afspraak kunnen helpen

We hopen u als klant via onze website te mogen begroeten en als u kiest voor afhalen van uw bestelling, dan zien we u graag in Maarsseveen.

    

In onze nieuwe showroom kunt u van allerlei leuke artikelen tegenkomen (zie voorbeeldfoto's)

Webshop

Webshop: in onze webshop vindt u alle door ons aangeboden artikelen. Dit betreft ons gehele assortiment

Direct naar onze webshop


Showroom

Showroom: in onze showroom vindt u voorverpakte (cadeau)artikelen. Dit betreft een beperkt assortiment. Deze artikelen kunt u direct kopen en meenemen. (U kunt uw online bestelde artikelen uiteraard wel gewoon afhalen)


Helpdesk

Heeft u hulp nodig bij uw online bestelling?  

0625030802

0302434198 | https://wa.me/31302434198


Shop vooraf

U kunt onderdelen gewoon online bestellen en kiezen voor afhalen. U krijgt dan een berichtje dat uw bestelling kan worden afgehaald