Over ons - About us

Duurzaam ondernemen

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom werken wij graag met gebruikte artikelen. Zowel onze producten als de verpakking bij verzenden. 

We proberen ook rekening te houden met de grootte van het verpakkingsmateriaal. Indien mogelijk kiezen we voor een best passende doos.

Gebruikt materiaal

Wij werken bij voorkeur met gebruikt materiaal. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit gebruikte artikelen. Motortjes bijvoorbeeld worden door ons  nagekeken en getest. Verpakkingen

Orders worden door ons bij voorkeur verpakt in gebruikt materiaal. Bestellingen kunnen dus in verschillende soorten dozen bij u aankomen. We houden ook rekening met de grootte van de bestelling en de meest passende doos of enveloppe.

Zelfs als de verpakking er nieuw uitziet, hebben wij dat waarschijnlijk 'tweedehands' gekocht van iemand die het niet meer nodig had. 

Verzending van poststukken

We verzenden meestal via Postnl. Daarnaast wordt de post bij ons opgehaald door een pakketdienst. Beide partijen hebben een streven om duurzaam te bezorgen. 

Wie en wat wij zijn

- We zijn een klein bedrijf met oog voor de service en dienstverlening. Niet een statische website, maar een dynamisch bedrijf met een servicegericht team waarmee u in contact kunt treden. Voor advies maar ook bij elke stap van uw bestelling.

We doen dat door ...

  • service te verlenen voor, tijdens en na uw bestelling
  • te luisteren naar uw verhaal en daar op aan te sluiten

Maak een afspraak of stel uw vraag eenvoudig via Whatsapp.

Sinds 2004

AQ Maarsseveen (voorheen Antiquariaat Quaeckernaeck) bestaat al sinds 2004.


AQ Maarsseveen (voorheen Antiquariaat Quaeckernaeck) bestaat al sinds 2004. We zijn begonnen als antiquariaat met vooral boeken, prenten, landkaarten en schoolplaten. Later kwam daar ook (tweedehands) speelgoed bij. Tegenwoordig zijn wij vooral actief met K'nex en een beetje Lego. Daarnaast (omdat we dat leuk vinden nog wat vintage spulletjes, prenten, landkaarten en schoolplaten.Oog voor milieu

Bijna al onze producten zijn al een keer door iemand anders gekocht en/of gebruikt. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Besparing grondstoffen
  • Besparing van afval
  • Minder duur
  • Producten met een 'geschiedenis' en ouderwetse degelijkheid,
  • Veel ouderwetse of antieke producten behouden hun waarde en in een aantal gevallen stijgt de waarde naarmate het ouder wordt.

Maatschap-pelijk betrokken

Wij zijn een bedrijf met winstoogmerk. Toch vinden wij het belangrijk om de medemens te helpen. Wij vinden onderwijs belangrijk. Daarom helpen wij scholen bij het verkopen van schoolplaten en schoolspullen. Zo kunnen zij dat geld gebruiken om het onderwijs te verbeteren.

Wij werken soms ook samen met scholen in projecten zoals stages of schoolprojecten

 

Van Rossem vertelt over schoolplaten

In 2015 bezocht Maarten van Rossem ons antiquariaat.

Bekijk video

Knex Catalogus

AQ Maarsseveen houdt een catalogus bij van K'nex-onderdelen. Bekijk de catalogus

Van Vredenburgh tot over de Lek

We plaatsen regelmatig nieuwe foto's op Instagram