Classic

'Buisje' zilvergrijs

Classic

'Ring' blauwGlassic

'Ring' zilvergrijsMicro

'3 wide' metallic

Micro

'4 wide' blauw

Micro

'6 wide' wit

Spacers | Snap Caps | Rod Locks

Onderstaande onderdelen zijn om ruimte op te vullen en onderdelen vast te zetten/ te vergrendenen.

Spacers (onderdeel om ruimte op te vullen) zijn er in verschillende varianten. Er zijn Classic spacers en Micro spacers. De classic spacers zijn onderverdeeld in 'buisjes' en 'ringen' De micro spacers zijn er in verschillende lengtes: 3 wide, 4 wide en 6 wide. De classic spacer past om een classic rod, een micro spacer past om een micro rod.

Snap Caps (onderdeel om bijvoorbeeld een wiel aan het einde van een rod vast te zetten) zijn er in verschillende varianten. Er is een Classic snap cap en een Micro snap cap. De classic snap cap past op een classic rod. een micro snap cap past op een micro rod.

Rod Locks (onderdeel om een rod te vergrendenen aan een connector). Er is een Classic lock rod (zwart) en een Micro rod lock (metallic blauw). De classic rod lock past om een classic rod en een micro rod lock past om een micro rod.

Een ander onderdeel om te vergrendelen is de interlocking clip:

Interlocking clips (onderdeel om bijvoorbeeld een wiel vast te zetten zodat de rod meedraait) zijn er in verschillende varianten. Er zijn Classic interlocking clips (tan en grijs) en een Micro interlocking clip (blauw). Een classic interlocking clip past op een classic onderdeel en een Micro interlocking clip past op een micro onderdeel.